Nomade-liv.

 

Jeg skrev "Lige Børn Leger Længst", først som et film manuskript på engelsk under titlen "Lost & Found", og siden som roman udgivet på print og som e-bog.

 

Jeg voksede op i Danmark i en familie på 6. Som den yngste, uden ønske om at tilpasse mig dét, familien definerede som ’vores norm’, drømte jeg om at emigrere siden tidlig barndom. Emigration betød for mig "til Australien". Senere blev jeg klar over, at man kunne bevæge sig og bosætte sig overalt i verden, og det ville stadig gælde som emigration og immigration. Jeg startede med Frankrig. Siden New York og Los Angeles i næsten 20 år og senest Italien i et par år. Således har jeg hidtil levet det meste af mit voksne liv uden for mit hjemland.

 

Jeg har altid skrevet og drømt om en dag at kunne gøre dét og intet andet. Jeg kopierede min far, der skrev dagbog hver dag. Fra jeg kunne holde en blyant og sammensætte sætninger, har jeg skrevet ideer, tanker, kommentarer og scenarier i notesbog efter notesbog. Jeg har stadig omkring 5 forskellige størrelser taktile notesbøger liggende rundt omkring mig hele tiden. Der er noget ved det skrevne ord fæstnet til en papirside, der fungerer som en container for følelser bedre end tastatur-ord  eller ord fanget af mikrofonen på telefonen.

Jeg har altid lavet billeder, hovedsagelig med et kamera. Længe før iPhone’en stod jeg i et hjemmelavet mørkekommaer på badeværelset. Senere har jeg haft stortformat Nikon kameraer og Canon videokameraer. Mit favoritobjektiv har altid været Nikkor 85 mm f 1.4. Elsker at se verden og specielt mennesker igennem dettte objektiv. Det destillerer og fanger et tættere blik uden at forvrænge og gå så meget ind under huden, at intet er tilbage til fortolkning.

I dag foretrækker jeg letvægts-nomadestilen; kun med min telefon.

Vær velkommen til at besøge

min foto hjemmeside:

www.studio-denmark.com og instagram profil @studio.denmark

 

Min næste bog vil blive fortalt i billeder - fortrinsvis fotos - og ord.